Hjem > Aktuelt Aktuelt

Dette er en samleside over alle type aktueltnyheter.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/Alle_tre_ny_dnmf.png/$file/Alle_tre_ny_dnmf.png

Oppdatert felles pressemelding: Markering mot endring i NIS-forskriften - kamp mot sosial dumping

21.02.2017

I forbindelse med den politiske streiken mot regjeringens forslag til oppmyking av fartsområdebegrensing for NIS, blir det en markering på Eidsvolls plass, foran Stortinget, med start kl 11.00, samtidig som den politiske streiken starter.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/Logo-hvit-bakgrunn-png.png/$file/Logo-hvit-bakgrunn-png.png

Viktig informasjon angående tilbud om LOfavør Kollektiv Reiseforsikring

13.02.2017

I disse dager får alle medlemmer av Norsk Sjømannsforbund tilbud om å være med på en kollektiv reiseforsikring. Dette er det samme produktet som tidligere Sparebank 1 sin topp reiseforsikring.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/Demonstrasjon.JPG/$file/Demonstrasjon.JPG

Politisk streik 22.2 mot endring i NIS-forskriften

07.02.2017

Norsk Sjømannsforbund har besluttet å avholde politisk streik på Color Lines skip 22. februar, mot den foreslåtte oppmykingen av fartsområdebegrensing for NIS.

Skummende hav

Avklaring om godtgjørelse for pålagte kurs

01.02.2017

Det er nå klart at sikkerhetskurs og andre myndighetspålagte kurs skal godtgjøres når de tas på fritiden i henhold til overenskomsten for ferge- og lokalfart.