Hjem > Aktuelt Aktuelt

Dette er en samleside over alle type aktueltnyheter.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/150417-norske-vilkar-maritime-faksimile.jpg/$file/150417-norske-vilkar-maritime-faksimile.jpg

Lov å kreve norske betingelser på norsk sokkel

17.04.2015

Jusprofessor Henrik Ringbom støtter vårt syn i en fersk rapport. Det er lov å regulere lønns- og arbeidsbetingelser for skip som går på norske havner.

Skummende hav

Tore Gjestrum fra NSOF er død

10.04.2015

Tidligere ass. direktør i Norsk Sjøoffisersforbund, Tore Gjestrum, døde skjærtorsdag 2. april, bare 68 år gammel.

Skummende hav

Enighet i LO/NHO-forhandlingene om mellomoppgjøret

26.03.2015

Klokken 22.25 i kveld ble det enighet mellom LO/NHO-forhandlingene om mellomoppgjøret. Norsk Sjømannsforbunds overenskomster med NHO Sjøfart for ferje- og lokalfart, passasjerskip i kystfart (Hurtigruten), lasteskip i kystfart og bukseringsoverenskomten omfattes av oppgjøret.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/alle_tre_ny_nsof_800.jpg/$file/alle_tre_ny_nsof_800.jpg

Felles høringssvar vedrørende organiseringen av redningstjenesten

19.03.2015

De tre sjømannsorganisasjonene, Norsk Sjømannsforbund, Norsk Sjøoffisersforbund og Det norske maskinistforbund, har sendt felles høringssvar til Justisdepartementet vedrørende organisering av redningstjenesten.