Hjem > Aktuelt Aktuelt

Dette er en samleside over alle type aktueltnyheter.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/bekreft-din-informasjon.jpg/$file/bekreft-din-informasjon.jpg

Har du gitt Norsk Sjømannsforbund oppdaterte medlemsopplysninger?

04.02.2016

Norsk Sjømannsforbund prøver alltid å bli bedre på informasjon til deg som medlem. En måte er direkte utsending i brev, e-post eller SMS, men da må vi ha korrekte adresser og telefonnumre.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/160202-komitehoering-stortinget-meld-10-2016.jpg/$file/160202-komitehoering-stortinget-meld-10-2016.jpg

Sjømannsforbundet og LO på stortingshøring om sjømatindustri

03.02.2016

Norsk Sjømannsforbund stilte 2. februar sammen med LO på høringen i næringskomiteen om stortingsmeldingen om konkurransekraftig sjømatindustri.

Skummende hav

Oppdatert om høyrisiko-områdene i Nigeriabukta og Adenbukta

29.01.2016

I midten av januar fornyet og oppdaterte Norsk Sjømannsforbund sammen med Norsk Sjøoffisersforbund og Det norske maskinistforbund protokollene med Norges Rederiforbund om høyrisiko-områder i Nigeriabukta og Adenbukta.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/symbol_-_transparaent_anker.png/$file/symbol_-_transparaent_anker.png

Høringssvar: Deltakelse i høsting av tang og tare

15.01.2016

Norsk Sjømannsforbund har sendt inn høringssvar til Nærings- og fiskeridepartementet om regjeringens forslag om deltakelse i høsting av tang og tare.