Hjem > Aktuelt Aktuelt

Dette er en samleside over alle type aktueltnyheter.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/paskekyllinger_max.png/$file/paskekyllinger_max.png

Påskestengt 2015

27.03.2015

Norsk Sjømannsforbunds kontorer har stengt hele påskeuka.

Skummende hav

Enighet i LO/NHO-forhandlingene om mellomoppgjøret

26.03.2015

Klokken 22.25 i kveld ble det enighet mellom LO/NHO-forhandlingene om mellomoppgjøret. Norsk Sjømannsforbunds overenskomster med NHO Sjøfart for ferje- og lokalfart, passasjerskip i kystfart (Hurtigruten), lasteskip i kystfart og bukseringsoverenskomten omfattes av oppgjøret.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/alle_tre_ny_nsof_800.jpg/$file/alle_tre_ny_nsof_800.jpg

Felles høringssvar vedrørende organiseringen av redningstjenesten

19.03.2015

De tre sjømannsorganisasjonene, Norsk Sjømannsforbund, Norsk Sjøoffisersforbund og Det norske maskinistforbund, har sendt felles høringssvar til Justisdepartementet vedrørende organisering av redningstjenesten.

Skummende hav

Fiskerikonferansen 2015: Overvåkning, bestandsberegning og forvaltning av de pelagiske artene i Norskehavet

19.03.2015

–Vi ønsker å sette fokus på det som er dagsaktuelt for våre medlemmer, og da er det en glede å kunne presentere at Katja Enberg fra Havforskningsinstituttet på programmet for fiskerikonferansen, sier områdeansvarlig for fiskeri Ann Jorunn Olsen.