Hjem > Aktuelt Aktuelt

Dette er en samleside over alle type aktueltnyheter.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/almanakk.jpg/$file/almanakk.jpg

Ingen forbundsalmanakk for 2015

11.12.2014

Grunnet liten interesse de siste årene må vi dessverre melde at Norsk Sjømannsforbund ikke lager egen forbundsalmanakk i år.

Skummende hav

Seier i Remøy-saken

10.12.2014

Over to års kamp for 23 medlemmer på reketråleren «Remøy Viking» var over da siste utbetaling av utestående var gjennomført i september i år.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/solvik_olsen_stort_1.jpg/$file/solvik_olsen_stort_1.jpg

Solvik-Olsen (FrP): –Norsk flagg på kysten er gammeldags!

05.12.2014

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (FrP) kalte tirsdag fra Stortingets talerstol sjømannsorganisasjonene for gammeldagse når vi krever norske lønns- og arbeidsvilkårpå skipstransport av trailere mellom Stavanger og Bergen.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/141201-landsstyremote-nsf.jpg/$file/141201-landsstyremote-nsf.jpg

Første møte i nytt landsstyre

01.12.2014

I dag åpnet det første ordinære møte i det nye landsstyret etter nyvalgene på landsmøtet i 2014. Møtet varer i tre dager og finner sted på Maritimt Hus, der Norsk Sjømannsforbunds hovedkontor ligger, i Oslo.