Hjem > Aktuelt Aktuelt

Dette er en samleside over alle type aktueltnyheter.

Skummende hav

–Økning i tak på strukturkvoteordning er tragisk!

23.01.2015

–Dette er bare helt tragisk, sier Ann Jorunn Olsen, områdeansvarlig for fiskeri i Norsk Sjømannsforbund i en umiddelbare kommentar til nyheten om at regjeringen har økt kvotetakene i strukturkvoteordningen for ringnot og torsketrål.

Skummende hav

Politisk Markering

07.01.2015

Varsling om politiske demonstrasjonsaksjoner onsdag 28. januar 2015. LO har vedtatt å iverksette en politisk demonstrasjonsaksjon onsdag 28. januar 2015 kl. 14.00 til kl. 16.00 mot regjeringens forslag til endringer i Arbeidsmiljøloven. Aksjonen skjer i samarbeid med YS og UNIO.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/Fisker på tråler w149.jpg/$file/Fisker på tråler w149.jpg

Høringssvar: Sjømannsforbundet sier nei til forenklet kvotehandel.

22.12.2014

Norsk Sjømannsforbund støtter ikke departementets forslag om å gi adgang til å omsette fisketillatelser ved å fjerne koblingen mellom fartøy og konsesjoner.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/almanakk.jpg/$file/almanakk.jpg

Ingen forbundsalmanakk for 2015

11.12.2014

Grunnet liten interesse de siste årene må vi dessverre melde at Norsk Sjømannsforbund ikke lager egen forbundsalmanakk i år.