Hjem > Aktuelt Aktuelt

Dette er en samleside over alle type aktueltnyheter.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/nynettside2014-skjerm.png/$file/nynettside2014-skjerm.png

Nettsidene i ny drakt!

12.11.2014

Norsk Sjømannsforbunds nettsider sjomannsforbundet.no er nå ute i ny drakt, og det er i tillegg litt ny funksjonalitet, i hovedsak på «Mine medlemssider».

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/color-line-skorstein-rederilogo.jpg/$file/color-line-skorstein-rederilogo.jpg

Venter på allmøter i Color Line

13.11.2014

Ledelsen i Color Line har innkalt til allmøter om bord for å informere om hva rederiet vil gjøre med flaggsaken. Første er i dag, 13. november, på «Color Magic»

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/897px-Facebook_like_thumb.png/$file/897px-Facebook_like_thumb.png

Facebook-rush til Norsk Sjømannsforbund

11.11.2014

I løpet av de to siste ukene har Norsk Sjømannsforbund fått nesten 150 nye følgere på Facebook. Det er nesten dobbelt så stor økning som hele foregående kvartal.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/nsf_nr.jpg/$file/nsf_nr.jpg

2,5 % på utenriks NOR i 2014

11.11.2014

Det ble gitt et generelt tillegg på 2,5 %, minimum kr 565,-, på lønna i utenriks NOR. I tillegg en del tekniske endringer.