Hjem > Aktuelt Aktuelt

Dette er en samleside over alle type aktueltnyheter.

Skummende hav

«Kølafondet» gir penger til sjømannsforeninger i 2016

23.08.2016

«Norges Rederforbunds Sjømannsforbund av 1918», det såkalte «Kølafondet», deler ut sitt årlige bidrag til lokale sjømannsforeninger. Søknadsfrist 1.9.2016

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/paragraf-pa-bolge-transperent.png/$file/paragraf-pa-bolge-transperent.png

Temadokument: Permittert – hvilke rettigheter har du? (Oppdatert juli 2016)

25.07.2016

Et temadokument som tar for seg rettighetene du har som permittert i utenriks sjøfart. (Erstatter tidligere versjon fra august 2015, som er fjernet fra nettsidene.)

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/day-of-the-seafarer.jpg/$file/day-of-the-seafarer.jpg

25. juni er den internasjonale dagen for sjøfolk

24.06.2016

Dagen ble innstiftet av FNs skipsfartsorganisasjon IMO for å feire sjøfolk og minne verden på hvorfor sjøfolk er uunnværlige for alle i hele verden.

Skummende hav

Skatt også på sluttvederlag ved omflagging til NIS

02.06.2016

Regelendringen som regjeringen har innført med skatt på sluttvederlag fra 1.1.2016 gjelder også de som får sluttvederlag ved omflagging til NIS.