Ung i NSF

Aktuelt i Ungdomsarbeidet.

Ung, sa du? Sjømann, sa du? Flotte greier, da er vi to! Her er Norsk Sjømannsforbunds egen ungdomsside av og for ungdom.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/dontfuunion_popeye.jpg/$file/dontfuunion_popeye.jpg

Ungdomskonferansen 2019 er 30. april – 2. mai på Sørmarka kurs- og konferansesenter

05.02.2019

En spennende, lærerik og sosial ungdomskonferanse for deg mellom 18 og 35 år som er medlem i Norsk Sjømannsforbund.

Forslag på kandidater til NSF ungdomsutvalg 2017?

17.03.2017

Det skal velges nytt arbeidsutvalg for ungdom i Norsk Sjømannsforbund i 2017 i henhold til retningslinjene for ungdomsutvalget.

Skummende hav

The Race - TVU Color Lines egen ungdomskonferanse

18.11.2016

Unge medlemmer i Color Line kan bli kjent med kolleger på tvers av skip og avdelinger, del erfaringer og ha det gøy sammen.

Skummende hav

Sommerpatrulje LO 2012

08.09.2012

Gustaf forteller om Sommerpatruljen han var med.