Vis undermeny

19.11.2019 - 22.11.2019

Sted: Hurdalssjøen Hotell

Påmeldingsfrist 16. september

Faglig grunnkurs er Norsk Sjømannsforbunds grunnopplæring av medlemmer og tillitsvalgte. Faglig grunnkurs i to trinn danner grunnlaget for videre skolering gjennom AOFs tillitsvalgt-skolering (MoTo), LO-skolen og spesialkurs gjennom AOF og LO.

Faglig grunnkurs legger stor vekt på at du som deltaker på kursene skal delta aktivt i læreprosessen. Vi tror nemling at en lærer best ved selv å delta. I praksis vil dette bl.a. si at kursene legger mer vekt på deltakeraktivitet som oppgaveløsning, gruppearbeid, m.m., og mindre vekt på de tradisjonelle forelesningene enn du kanskje har vært vant til på tidligere kurs.

For å gå trinn 2 må du tidligere ha deltatt på trinn 1.

Skummende hav

linn.paulsen@sjomannsforbundet.no