Hjem > Aktuelt  > Fraktefart Fraktefart

Skummende hav

Enda en ny tariffavtale med Sjømat Norge

20.04.2018

Torsdag 19. april signerte Norsk Sjømannsforbund enda en ny tariffavtale med NHO-landsforeningen Sjømat Norge. Denne gangen for servicefartøy.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/180313-avtale-med-sjomat-norge-01.jpg/$file/180313-avtale-med-sjomat-norge-01.jpg

Nye tariffavtaler for skip tilknyttet Sjømat Norge

13.03.2018

I dag signerte Sjømat Norge (NHO) tariffavtaler med Norsk Sjømannsforbund (LO), Norsk Sjøoffisersforbund (LO) og Det norske maskinistforbund (UNIO) tariffavtaler for skip tilsluttet Sjømat Norge.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/kystrederiene-alle-tre-sjomannsorganisasjonene.png/$file/kystrederiene-alle-tre-sjomannsorganisasjonene.png

Ny overenskomst for servicefartøy i oppdrett

28.02.2018

Norsk Sjømannsforbund, Norsk Sjøoffiserforbund og Det norske maskinistforbund har undertegnet avtale med arbeidsgiverorganisasjonen Kystrederiene om en overenskomst for servicefartøy i oppdrett.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/ff14.jpg/$file/ff14.jpg

Velkommen til Nærskipskonferansen 19.–21. februar 2018. (Tidl. fraktefartkonferansen)

05.01.2018

Som medlem i Norsk Sjømannsforbund og sjømann om bord på fartøy som avlønnes etter kystrederioverenskomsten er du velkommen på Nærskipskonferansen.