Hjem > Aktuelt  > Fraktefart Fraktefart

Aktuelt - Fraktefart

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/symbol_-_transparaent_anker.png/$file/symbol_-_transparaent_anker.png

Landsstyret hyller de tillitsvalgte lokalt i rederiene

03.05.2018

Et enstemmig landsstyret utrykker honnør til de tillitsvalgte i alle fartsområder for det arbeidet som har blitt gjort i de siste årene.

Skummende hav

Enda en ny tariffavtale med Sjømat Norge

20.04.2018

Torsdag 19. april signerte Norsk Sjømannsforbund enda en ny tariffavtale med NHO-landsforeningen Sjømat Norge. Denne gangen for servicefartøy.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/180313-avtale-med-sjomat-norge-01.jpg/$file/180313-avtale-med-sjomat-norge-01.jpg

Nye tariffavtaler for skip tilknyttet Sjømat Norge

13.03.2018

I dag signerte Sjømat Norge (NHO) tariffavtaler med Norsk Sjømannsforbund (LO), Norsk Sjøoffisersforbund (LO) og Det norske maskinistforbund (UNIO) tariffavtaler for skip tilsluttet Sjømat Norge.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/kystrederiene-alle-tre-sjomannsorganisasjonene.png/$file/kystrederiene-alle-tre-sjomannsorganisasjonene.png

Ny overenskomst for servicefartøy i oppdrett

28.02.2018

Norsk Sjømannsforbund, Norsk Sjøoffiserforbund og Det norske maskinistforbund har undertegnet avtale med arbeidsgiverorganisasjonen Kystrederiene om en overenskomst for servicefartøy i oppdrett.