Hjem > Aktuelt  > Innenriks Innenriks

Aktuelt - Innenriks

Dette er en side over alle innenriks aktueltnyheter.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/johnny-hansen-lm-2014.jpg/$file/johnny-hansen-lm-2014.jpg

– Viktig å få avklart at Havila Kystruten skal ha NOR-flagg

14.09.2018

Den nye ledelsen i Havila Kystruten er nå på plass, og de bekreftet onsdag 12. september via Sysla Maritime at de fire nye skipene skal føre NOR-flagg.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/symbol_-_transparaent_anker.png/$file/symbol_-_transparaent_anker.png

Landsstyret hyller de tillitsvalgte lokalt i rederiene

03.05.2018

Et enstemmig landsstyret utrykker honnør til de tillitsvalgte i alle fartsområder for det arbeidet som har blitt gjort i de siste årene.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/LO-og-NHO-logoer.png/$file/LO-og-NHO-logoer.png

JA i uravstemmingen over meklingsresultatet for LO/NHO-oppgjøret 2018

27.04.2018

Det ble JA fra både Norsk Sjømannsforbund og fra LO samlet i uravstemmingen over meklingsresultatet i LO/NHO-oppgjøret 2018, men noe lav deltakelse både i NSF og LO samlet.

Skummende hav

Ved eventuell streik i Dnmf/NHO Sjøfart-meklingen 2018

23.04.2018

Medlemmer i Norsk Sjømannsforbund som har fått betinget permitteringsvarsel i tilfelle streik i Dnmf/NHO Sjøfart-oppgjøret, vil få konfliktbidrag fra Sjømannsforbundet.