Hjem > Aktuelt  > Innenriks Innenriks

Aktuelt - Innenriks

Dette er en side over alle innenriks aktueltnyheter.

Skummende hav

Enda en ny tariffavtale med Sjømat Norge

20.04.2018

Torsdag 19. april signerte Norsk Sjømannsforbund enda en ny tariffavtale med NHO-landsforeningen Sjømat Norge. Denne gangen for servicefartøy.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/LO-og-NHO-logoer.png/$file/LO-og-NHO-logoer.png

Uravstemmingsgrunnlag – resultatet av LO/NHO-meklingen 2018

16.04.2018

Her finner du informasjon om hva meklingsresultatet fra 8. april gikk ut på, og informasjon om hvorfor LOs forhandlingsutvalg enstemmig anbefaler medlemmene å godkjenne resultatet.

Innenriksoverenskomstene fikk 1,30 kr timen i LO/NHO-oppgjøret 2018 før lokale tillegg

09.04.2018

Norsk Sjømannsforbunds overenskomster med NHO Sjøfart, de såkalte innenriksoverenskomstene, fikk 1,30 kr timen i tillegg før lokale forhandlinger i årets lønnsoppgjør mellom LO og NHO.

Enighet i LO/NHO-meklingen 2018 - Ingen streik i innenriks

08.04.2018

Både LO og NHO har akseptert skissen til løsning som Riksmekleren la fram etter mekling nesten 15 timer på overtid. Storstreik er avverget. Dermed er det ikke streik for Sjømannsforbundets medlemmer i innenriksfarten.