Hjem > Aktuelt  > Innenriks Innenriks

Aktuelt - Innenriks

Dette er en side over alle innenriks aktueltnyheter.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/LO-og-NHO-logoer.png/$file/LO-og-NHO-logoer.png

Ingen streik i LO/NHO-oppgjøret 2019

01.04.2019

Etter mekling nesten 15 timer på overtid kom det til enighet i meklingen på LO/NHO-oppgjøret 2019. Storstreiken er dermed avverget.

Mekling på overtid - eventuell streik utsettes

01.04.2019

Meklingen i LO/NHO-oppgjøret er mer enn fem timer på overtid. Det er ingen streik før meklingen eventuelt ender i brudd.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/halhjem.jpg/$file/halhjem.jpg

Sjømannsforbundet og Sjøoffisersforbundets streikeuttak i LO/NHO-oppgjøret 2019

27.03.2019

I forbindelse med meklingsfristen natt til 1. april, for LO/NHO-oppgjøret 2019, har Norsk Sjømannsforbund og Norsk Sjøoffisersforbund samkjørt våre konfliktuttak.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/LO-og-NHO-logoer.jpg/$file/LO-og-NHO-logoer.jpg

Streikebidrag ved eventuell streik i LO/NHO-oppgjøret 2019

20.03.2019

Streikebidrag ved eventuell streik blir kr 150,- i timen.