Hjem > Aktuelt Aktuelt

Dette er en samleside over alle type aktueltnyheter.

Skummende hav

Enda en ny tariffavtale med Sjømat Norge

20.04.2018

Torsdag 19. april signerte Norsk Sjømannsforbund enda en ny tariffavtale med NHO-landsforeningen Sjømat Norge. Denne gangen for servicefartøy.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/LO-og-NHO-logoer.png/$file/LO-og-NHO-logoer.png

Uravstemmingsgrunnlag – resultatet av LO/NHO-meklingen 2018

16.04.2018

Her finner du informasjon om hva meklingsresultatet fra 8. april gikk ut på, og informasjon om hvorfor LOs forhandlingsutvalg enstemmig anbefaler medlemmene å godkjenne resultatet.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/symbol_-_transparaent_anker.png/$file/symbol_-_transparaent_anker.png

Vil du bli landsmøtedelegat 2018 og bor i utlandet?

09.04.2018

Landsmøtedelegater til Norsk Sjømannsforbunds landsmøte 24.–27. september 2018 fordeles representativt etter bosted, og det skal velges fire delegater av og blant medlemmer bosatt i utlandet. Bor du utenlands kan du stille til valg.

Innenriksoverenskomstene fikk 1,30 kr timen i LO/NHO-oppgjøret 2018 før lokale tillegg

09.04.2018

Norsk Sjømannsforbunds overenskomster med NHO Sjøfart, de såkalte innenriksoverenskomstene, fikk 1,30 kr timen i tillegg før lokale forhandlinger i årets lønnsoppgjør mellom LO og NHO.