Hjem > Aktuelt Aktuelt

Dette er en samleside over alle type aktueltnyheter.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/kystrederiene-nsf-lavopplost.png/$file/kystrederiene-nsf-lavopplost.png

2 %, minimum kr 530,- i kystrederi-overenskomsten

15.09.2017

Det gis et generelt tillegg på 2 % minimum kr. 530,- på grunnhyren fra 1. september 2017 på kystrederi-overenskomsten. (Tidl. fraktefart-overenskomsten.)

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/710911-vedtektskomiteen-forste-mote.jpg/$file/710911-vedtektskomiteen-forste-mote.jpg

Vedtektskomiteen for landsmøtet 2018 er i gang

11.09.2017

Vedtektskomiteen som forbereder forslag til vedtektsendringer på landsmøtet 2018 er i gang med sitt første møte i dag, 11. september 2017.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/PortrettErlend.jpg/$file/PortrettErlend.jpg

Erlend Hanssen ny saksbehandler på fiskerisaker

01.09.2017

Erlend Hanssen fra Stokmarknes i Vesterålen tiltrådde i dag, 1. september 2017, som saksbehandler i Norsk Sjømannsforbund med fiskerisaker som hovedområde.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/bane_sj.jpg/$file/bane_sj.jpg

Felles pressemelding: Ny samferdselsallianse etablert – Vil at Norge skal ta globalt lederskap

16.08.2017

Til tross for målet om å vri mer av godstrafikken fra veg over på sjø og bane, har det motsatte skjedd. Nå har Norsk Sjømannsforbund tatt initiativ til en bred allianse som skal komme med forslag til tiltak som skal bidra til at målet nås.