Hjem > Aktuelt Aktuelt

Dette er en samleside over alle type aktueltnyheter.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/dommerklubbe.jpg/$file/dommerklubbe.jpg

Landsmøte 2018 - Forslag til forretningsorden

24.07.2018

Forslaget til forretningsorden som skal gjelde under Norsk Sjømannsforbunds 28. ordinære landsmøte 24.–27. september 2018 i Bergen.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/dokumentbunke.png/$file/dokumentbunke.png

Landsmøte 2018 - Forslag til dagsorden

24.07.2018

Forslaget til dagsorden for Norsk Sjømannsforbunds 28. ordinære landsmøte 24.–27. september 2018 i Bergen.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/Hytte_vinter.JPG/$file/Hytte_vinter.JPG

De to nye hyttene i Vrådal er ferdige og klare for utleie

26.06.2018

Norsk Sjømannsforbund har den glede å invitere medlemmene til å leie de to nybygde hyttene i Vrådal i Telemark. De ligger nydelig plassert i Rådyrtoppen hyttefelt like ved Vrådal Panorama skianlegg.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/symbol_-_transparaent_anker.png/$file/symbol_-_transparaent_anker.png

Hva sa budsjettforliket 31. mai om Color Line?

01.06.2018

Når KrF kom til enighet med regjeringen om revidert nasjonalbudsjett, inkluderte det et krav om å utsette en endring av fartsområdeforskriften for Norsk Internasjonalt Skipsregister (NIS).