Hjem > Aktuelt Aktuelt

Dette er en samleside over alle type aktueltnyheter.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/bane_sj.jpg/$file/bane_sj.jpg

Felles pressemelding: Ny samferdselsallianse etablert – Vil at Norge skal ta globalt lederskap

16.08.2017

Til tross for målet om å vri mer av godstrafikken fra veg over på sjø og bane, har det motsatte skjedd. Nå har Norsk Sjømannsforbund tatt initiativ til en bred allianse som skal komme med forslag til tiltak som skal bidra til at målet nås.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/Alle_tre_ny_dnmf.png/$file/Alle_tre_ny_dnmf.png

Felles pressemelding: To nye rapporter knuser myter om regulering av skipstrafikk

15.08.2017

– Verken EØS eller flaggstatsprinsippet står i veien for å kreve norske vilkår

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/170814-vervepremie-bag.jpg/$file/170814-vervepremie-bag.jpg

Sommerens vervekampanje 15.08 – 30.09.2017

14.08.2017

Har du fått nye kollegaer i det siste? Har dere fått lærlinger om bord?

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/Sjkurs_med_skjerm.jpg/$file/Sjkurs_med_skjerm.jpg

Arendalsuka 2017: Norsk Sjømannsforbunds program om bord på Sjøkurs

28.07.2017

Norsk Sjømannsforbund har et omfattende og variert program for Arendalsuka 2017 (14.-19. august). Samtlige evenement er om bord på skoleskipet Sjøkurs (også kjent som NRKs sommerbåt), ved havn i Pollen i Arendal.
Velkommen!