Hjem > Aktuelt Aktuelt

Dette er en samleside over alle type aktueltnyheter.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/symbol_-_transparaent_anker.png/$file/symbol_-_transparaent_anker.png

Hva sa budsjettforliket 31. mai om Color Line?

01.06.2018

Når KrF kom til enighet med regjeringen om revidert nasjonalbudsjett, inkluderte det et krav om å utsette en endring av fartsområdeforskriften for Norsk Internasjonalt Skipsregister (NIS).

Felles tariffkonferanse for servicebåtene 15.–16. august 2018

01.06.2018

Siden Norsk Sjømannsforbund har fått har overenskomst for servicebåter for oppdrettsnæringen med både Kystrederiene og Sjømat Norge planlegger vi en felles tariffkonferanse for begge overenskomstene før hovedforhandling i september.

Skummende hav

Hva ble egentlig vedtatt 24. mai om Color Line?

25.05.2018

Det næringskomiteen vedtok var at Stortinget skal kreve å bli orientert om hva konsekvensene av å registrere Kiel-ferjene i Norsk Internasjonalt Skipsregister (NIS) blir. Korrigert kl 17:10.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/Sparebank1-Endelig.png/$file/Sparebank1-Endelig.png

Sparebank 1 Forsikring best i test

23.05.2018

Sparebank 1 troner øverst på pallen med de mest fornøyde skadeforsikringskundene i Norge i følge kundeundersøkelser utført av Norsk Kundebarometer og EPSI Norge.