Hjem > Aktuelt Aktuelt

Dette er en samleside over alle type aktueltnyheter.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/Fiskeribrosjyre.jpg/$file/Fiskeribrosjyre.jpg

Nominasjon til Sjømannsforbundets faggrupper i fiskeri 2019

01.03.2019

Har du lyst til å være med å forme Norsk Sjømannsforbunds arbeide innen fiskeri? Eller kjenner du noen som har dette engasjementet og burde representere våre fiskerimedlemmer innenfor hvitfisk eller pelagisk?

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/13-DNMF-logo.png/$file/13-DNMF-logo.png

Styret i Maskinistforbundet anbefaler ikke sammenslåing

22.02.2019

Styret i Det norske maskinistforbund innstiller enstemmig til landsmøtet at de ikke skal slå seg sammen med Norsk Sjøoffisersforbund eller andre forbund.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/190207-cl-utillitsvalte.jpg/$file/190207-cl-utillitsvalte.jpg

TVU Color Lines ungdomskonferanse var 6. og 7. februar

14.02.2019

Vårt tillitsvalgtutvalg (TVU) i Color Line har avholdt sin sjette ungdomskonferanse for unge medlemmer under 36 år. Konferansen var også i år fullbooket med venteliste.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/dontfuunion_popeye.jpg/$file/dontfuunion_popeye.jpg

Ungdomskonferansen 2019 er 30. april – 2. mai på Sørmarka kurs- og konferansesenter

05.02.2019

En spennende, lærerik og sosial ungdomskonferanse for deg mellom 18 og 35 år som er medlem i Norsk Sjømannsforbund.