Hjem > Om NSF  > For pressen  > Pressemeldinger Pressemeldinger

Pressemeldinger

Her finner du forbundets seneste pressemeldinger sortert etter dato.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/trio_lo_nsf_nsof_149x149.jpg/$file/trio_lo_nsf_nsof_149x149.jpg

Pressemelding: Den viktigste utredningen for norske sjøfolk etter årtusenskiftet

27.11.2018

Norsk Sjømannsforbund, Norsk Sjøoffisersforbund og LO går sammen om å engasjere en rekke akademikere ved Nordisk Institutt for sjørett (ved UiO) og Menon til å foreta en utredning av muligheten til å stille krav om norske lønns og arbeidsvilkår i norske farvann og på sokkelen.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/symbol_-_transparaent_anker.png/$file/symbol_-_transparaent_anker.png

Pressemelding: Kakefest til ære for ansatte i Color Line og alle som har støttet Sjømannsforbundet i saken

26.11.2018

Norsk Sjømannsforbund arrangerer 27. november kl 11.30–12.30 kakefest på Eidsvolls Plass til ære for de ansatte i Color Line som etter budsjettforliket har fått trygge arbeidsplasser.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/Johnny01_2500_800.jpg/$file/Johnny01_2500_800.jpg

Statsbudsjettet: Regjeringen ønsker å sende nesten 700 sjøfolk på NAV i 2018

12.10.2017

Gjemt bort i «Gul bok» (St.prop 1 S) blir det gjort klart at denne regjeringen forventer klarsignal fra ESA til å gjennomføre de planlagte endringene for de to Kiel-ferjene til Color Line.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/bane_sj.jpg/$file/bane_sj.jpg

Felles pressemelding: Ny samferdselsallianse etablert – Vil at Norge skal ta globalt lederskap

16.08.2017

Til tross for målet om å vri mer av godstrafikken fra veg over på sjø og bane, har det motsatte skjedd. Nå har Norsk Sjømannsforbund tatt initiativ til en bred allianse som skal komme med forslag til tiltak som skal bidra til at målet nås.