For bedre opplevelse av websiden vår, vennligst oppgrader din nettleser til nyere versjon enn Internet Explorer 8, eller bruk f.eks. Chrome.

Vis undermeny
Alle blogginnlegg

Alle blogginnlegg

Her kan dere finne alle blogginnlegg uansett blogger.

I påvente av jussen i Svalbard-saken

14.07.2014 Morten Øen

–Saken med turistbåtene på Svalbard ligger nå hos juristene og byråkratene. Det betyr ikke at den er mindre viktig eller avsluttet.

Fra den 25. til 27. oktober 2013 samles over 200 ungdommer fra IndustriEnergi til sin årlige konferanse. I år var det ekstra spennende siden deres nåværende leder Ann Ørjebu ikke stilte til gjenvalg. Johnny Håvik ble valgt til ny leder.

Den årlige sommerleiren til SU er deres største event og samler ca 250 ungdommer til politisk skolering og sosialt samvær. I år fant det plass på Gulsrud leirsted utenfor Oslo.

Sommerpatrulje 2013

04.12.2013

LOs sommerpatrulje er «vaktbikkja» for ungdom i arbeidslivet. Mange møter arbeidslivet for første gang i sommerjobb. Unge er mer sårbare for å bli utnyttet i arbeidslivet, og kjenner ofte ikke sine rettigheter. Sommerpatruljen svarer på spørsmål og gir informasjon om rettigheter i arbeidslivet.

Venstre verst for sjøfolk

24.01.2013 Morten Øen

Me visste det vel før, men etter stortingsdebatten i desember om næringsdelen av statsbudsjettet, er det heilt klart: Eit sterkt Venstre – anten på vippen eller i regjering etter stortingsvalet i 2013 – er det verste som kan hende for norske sjøfolk!

Gustaf forteller om Sommerpatruljen han var med.

FÅ DET SKRIFTLIG!

02.08.2012 Line Heimstad

Med jevne mellomrom mottar vi henvendelser fra fortvilte sjøfolk som helt ufrivillig og uventet befinner seg i en situasjon hvor de står uten fast jobb.

Raymond Dahl forteller om hans opplevelser i Madrid når han deltok på ITFs Young Worker Summer School fra 9. til 14. Oktober 2011

Bloggvettregler

13.07.2011 Vanessa Espeland