For bedre opplevelse av websiden vår, vennligst oppgrader din nettleser til nyere versjon enn Internet Explorer 8, eller bruk f.eks. Chrome.

Ungdomsutvalget

Ungdomsutvalgets blogg

Ungdomsutvalget ble opprettet og konstituert Fredag 13. Mai 2011 på bakgrunn av oppnevningen under Sjømannsforbundets første ungdomskonferanse 15-17. Mars 2011. I den sammenheng ønsker ungdomsutvalget å nå ut til sine medlemmer.

Ungdomsutvalgets blogg

Fra den 25. til 27. oktober 2013 samles over 200 ungdommer fra IndustriEnergi til sin årlige konferanse. I år var det ekstra spennende siden deres nåværende leder Ann Ørjebu ikke stilte til gjenvalg. Johnny Håvik ble valgt til ny leder.

Den årlige sommerleiren til SU er deres største event og samler ca 250 ungdommer til politisk skolering og sosialt samvær. I år fant det plass på Gulsrud leirsted utenfor Oslo.

Sommerpatrulje 2013

04.12.2013

LOs sommerpatrulje er «vaktbikkja» for ungdom i arbeidslivet. Mange møter arbeidslivet for første gang i sommerjobb. Unge er mer sårbare for å bli utnyttet i arbeidslivet, og kjenner ofte ikke sine rettigheter. Sommerpatruljen svarer på spørsmål og gir informasjon om rettigheter i arbeidslivet.

Gustaf forteller om Sommerpatruljen han var med.

Raymond Dahl forteller om hans opplevelser i Madrid når han deltok på ITFs Young Worker Summer School fra 9. til 14. Oktober 2011