Brudd i mellomforhandlingene 2017 for utenriksoverenskomstene

07.11.2017

Det er brudd i forhandlingene mellom de tre sjømannsorganisasjonene, Norsk Sjømannsforbund, Norsk Sjøoffisersforbund og Det norske maskinistforbund, og motparten Norges Rederiforbund, i mellomoppgjørsforhandlingene for utenriksoverenskomstene.

Brudd i forhandlingene betyr at Riksmekleren vil innkalle partene til mekling. Meklingen vil trolig finne sted i løpet av desember.

Mellomoppgjør betyr at det er bare endringer i lønnsnivå som blir forhandlet, og ikke tekniske endringer eller andre bestemmelser i overenskomstene.

Norsk Sjømannsforbunds delegasjon, f.v. Kim Lekva Velve, Steinar Gundersen, Line Heimstad og Geir Hagerupsen. (Foto: Omar Jørgensen, NSOF)