Erlend Hanssen ny saksbehandler på fiskerisaker

01.09.2017

Erlend Hanssen fra Stokmarknes i Vesterålen tiltrådde i dag, 1. september 2017, som saksbehandler i Norsk Sjømannsforbund med fiskerisaker som hovedområde.

Erlend Hanssen begynte i Norsk Sjømannsforbund i september 2017. Han kommer fra Havfisk, der han jobbet siden 1997 og ble etter hvert nettmann/trålbas ombord i «Nordfjordtrål» i Hammerfest Industrifiske. Han har gjennom mange år vært tillitsvalgt og har også sittet i rederistyrene i rederiet. Hanssen har sittet i landsstyret, og var varamedlem i forbundsstyret da han ble ansatt. Han har utdannelse i blant annet fiskeriøkonomi fra Høgskolen i Bodø før han begynte på sjøen.

Erlend Hanssen