For bedre opplevelse av websiden vår, vennligst oppgrader din nettleser til nyere versjon enn Internet Explorer 8, eller bruk f.eks. Chrome.

Hjem > Aktuelt Aktuelle saker

Felles tariffkonferanse for servicebåtene 15.–16. august 2018

01.06.2018

Siden Norsk Sjømannsforbund har fått har overenskomst for servicebåter for oppdrettsnæringen med både Kystrederiene og Sjømat Norge planlegger vi en felles tariffkonferanse for begge overenskomstene før hovedforhandling i september.

Konferansen holdes 15.–16. august 2018 i Trondheim.

Vi har tidligere loddet stemningen og det har vist seg å være stor interesse noe vi er veldig glad for. Nå er det mer offisielt og sted og tid er berammet.

Vi ber derfor interesserte sende påmelding til Bjørn Erik Kristoffersen på bekr@sjomannsforbundet.no innen påmeldingfristen 1. juli 2018.

Påmelding er bindende da vi må sikre hotellrom.

Vi ser for oss i overkant av 20 deltakere, og vil gjerne ha så bred representasjon som mulig. Derfor kan det hende vi må begrense antall plasser pr. rederi til 2. Første man til mølla gjelder, men er dere flere i et rederi kan det være lurt å snakke sammen og bli enig om 2 deltakere eventuelt med venteliste dersom det skulle vise seg å være plass.

Møtet går fra lunsj den 15. t.o.m. lunsj den 16. og vil avholdes på Scandic Nidelven sentralt i Trondheim.

Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at vi kun aksepterer påmelding fra medlemmer som jobber i servicebåt næringen, og ikke medlemmer fra andre fartsområder.

Vel møtt!

[Tilbake]