For bedre opplevelse av websiden vår, vennligst oppgrader din nettleser til nyere versjon enn Internet Explorer 8, eller bruk f.eks. Chrome.

Vis undermeny

Fiskerikonferansen 2019

02.09.2019 - 03.09.2019

Sted: Scandic Parken Hotel i Ålesund

Påmeldingsfrist er 15. august. (Kan bli steng for påmelding før, om et blir fulltegnet.)

Stortingsmeldingen «Et kvotesystem for økt verdiskapning – En fremtidsrettet fiskerinæring», som fiskeriministeren la frem i slutten av juni, vil prege i konferansen.

Meldingen som næringen har ventet på lenge omhandler flere tiltak som skal sørge for et enklere, mer fleksibelt og effektivt system for fiskerinæringen.

Nye fiskeritillatelser, videreføring av strukturkvoteordningen, en ny markedsplass for utveksling av kvoter og sammenslåing av fartøygrupper er blant tiltakene som foreslås i kvotemeldingen.

Kvotemeldingen vil være det politiske temaet på konferansen, og der er mange av de foreslåtte tiltakene som vil berøre våre fiskerimedlemmer på ulike måter dersom de blir innført.

Konferansen er årets viktigste møteplass for våre fiskerimedlemmer og tillitsvalgte, og håper at temaet med kvotemeldingen vil engasjere mange. Det er derfor svært gledelig å blant annet kunne meddele at fiskeriminister Harald T. Nesvik vil gjeste konferansen og holde innlegg om meldingen.

Meld deg på ei skjemaet nedenfor, eller ved epost til ajol@sjomannsforbundet.no

Det øvrige programmet er fremdeles under utarbeidelse, men vi skal presentere et spennende og interessant program for resten av konferansen fortløpende.

Norsk Sjømannsforbund dekker reise, kost og losji i henhold til satsene i statens reiseregulativ.

Skummende hav

Kontaktinformasjon

Ann Jorunn Olsen, 22825811

ajol@sjomannsforbundet.no

[Tilbake]