Hjem > Medlemsfordeler  > Fritidsleiligheter  > Smalgangen 16, Oslo Smalgangen 16, Oslo

Leilighet i Smalgangen 16, Oslo

16.10.2018

Knappe 10 minutters spasertur fra Oslo S, og 5 minutter fra Bussterminalen i Oslo ligger forbundets leilighet på Grønland, i Smalgangen 16, ut mot samme bakgård som forbundets leilighet i Smalgangen 20, men med separate oppganger. Den var tidligere tjenestebolig for personer i forbundets valgte ledelse, men er nå gjort om til ferieleilighet for medlemmene.

Leiligheten inneholder vindfang, 1 soverom med  dobbeltseng , stue/spisestue med kjøkkenkrok.  1 bad med dusj og wc og vaskemaskin.  I stua er der dobbel sovesofa.  Dyner og puter til 4. Maks 4 personer kan overnatte.

Parkeringsmulighet i Parkeringshus Grønlands Torg, innkjøring fra Tøyenbekken.

Rydding og vasking  etter oppholdet  er du selv ansvarlig for.

Klikk her for:
Evalueringsskjema for utfylling etter oppholdet. (Web-skjema)

Smalgangen 16, stue
Smalgangen 16, kjøkken