Nye tariffavtaler for skip tilknyttet Sjømat Norge

13.03.2018

I dag signerte Sjømat Norge (NHO) tariffavtaler med Norsk Sjømannsforbund (LO), Norsk Sjøoffisersforbund (LO) og Det norske maskinistforbund (UNIO) tariffavtaler for skip tilsluttet Sjømat Norge.

Dette gjelder brønnbåter, ensilasjefraktere og andre skip som er tilknyttet marin sektor. Signeringen av endelig tariffavtale er i tråd med de intensjonsavtaler partene skrev under like før jul i 2017 og er bidrar til at NHO-fellesskapet nå har et tarifftilbud for rederi tilknyttet marin sektor.

Det jobbes videre med å etablere en ny tariffavtale for servicefartøy tilknyttet havbruksnæringen som det tas sikte på å signere i løpet av våren 2018.

F.v.: Adm. dir. Geir Ove Ystmark (Sjømat Norge, NHO), ass. dir. Anders Hansson (NSOF), fagansvarlig tariff Geir Hagerupsen (NSF) og forbundsleder Johnny Hansen (NSF).
Forbundsleder Johnny Hansen i Norsk Sjømannsforbund og adm. dir. Geir Ove Ystmark i Sjømat Norge (NHO) takker for forhandlingene