Sjømannsforbundet på norsk-russisk fiskeriforhandling

15.10.2018

Beskatningen av de norsk-russiske fiskebestandene i Barentshavet blir denne uka framforhandlet i Ålesund med Sjømannsforbundet til stede som rådgiver i den norske delegasjonen.

Forhandlingene i Den blandete norsk-russiske fiskerikommisjon gjelder fiskeverdier for milliarder, og sjømatnæringen er bredt representert som rådgivere i den norske delegasjonen til forhandlingene i Ålesund.

Det var i formiddag den 48. sesjonen for kommisjonen startet i Ålesund, og hele uken er satt av. Alle de sentrale bestandene som Russland og Norge i fellesskap forvalter i Barentshavet er en del av det kommisjonen forhandler om.

Det er fiskeriansvarlig Ann Jorunn Olsen i Norsk Sjømannsforbund som representerer forbundet i den norske delegasjonen.

Fiskeriansvarlig Ann Jorunn Olsen