Sparebank 1 Forsikring best i test

23.05.2018

Sparebank 1 troner øverst på pallen med de mest fornøyde skadeforsikringskundene i Norge i følge kundeundersøkelser utført av Norsk Kundebarometer og EPSI Norge.

I NSF er vi opptatt av trygghet i arbeidslivet og i privatlivet, derfor har vi valgt Sparebank 1 som leverandør av forsikringer.

Sparebank 1 Forsikring troner øverst på pallen med de mest fornøyde skadeforsikringskundene i Norge. Dette viser kundeundersøkelser utført av Norsk Kundebarometer* og EPSI Norge**.

Norsk Kundebarometer 2018 viser at Sparebank 1 har den beste kundetilfredsheten og de mest loyale kundene i forsikringsbransjen med 5 stjerner, mens EPSI 2017 viser at Sparebank 1 også har de mest fornøyde kundene etter skade.

*  Norsk Kundebarometer: Et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI (www.kundebarometer.com)

** EPSI Norge: Et uavhenig analysebyrå som gjennomfører årlige undersøkelse av kundetilfredshet

Foto: Sparebank 1