For bedre opplevelse av websiden vår, vennligst oppgrader din nettleser til nyere versjon enn Internet Explorer 8, eller bruk f.eks. Chrome.

Hjem > Aktuelt Aktuelle saker

Tariffavtale for fiskeri 2012

07.12.2012

Tariffavtalene for fiskeri er nå sendt ut fra hovedkontoret per post til alle vi har registrert som tillitsvalgte i vårt medlemssystem. I tillegg er avtalen lagt ut i PDF-format på medlemsnett i våre nettsider.

Medlemsnett finner du ved å følge linken helt oppe til høyre på siden og logge inn på medlemsnettet med medlemsnummer og fødselsdato. På dine medlemssider kan du enkelt lese eller hente ut og laste ned avtalen på pc-en.

De som allikevel ønsker avtalen tilsendt per post vil selvsagt få det. Da kan du enten ta kontakt med resepsjonen per tlf (22 82 58 00) eller sende en epost til firmapost@sjomannsforbundet.no. I emne-feltet på eposten må det stå «tariffavtale fiskeri», og i selve eposten skal det så fullt navn, adresse, tlf, e-post, fartøy og rederi. (Dette er først og fremst for å sikre at vi sender til korrekt adresse, men også slik at vi kan å oppdatere medlemsregistret vårt med de endringene som måtte være nødvendige.)

VIKTIG:
De som er tillitsvalgte og som i løpet av neste uke IKKE har mottatt tariffavtale, ber vi ta kontakt slik at vi får registret dette i vår database og oppdatert systemet vårt.
Det er dessverre slik at det ikke er noen automatikk i at det blir innrapportert til NSF når valg av tillitsvalgt gjennomføres på fartøyene i henhold til hovedavtalens bestemmelser. Derfor er ikke alltid vår oversikt over tillitsvalgte oppdatert.

Vi håper derfor at dere tar dere tid til denne jobben og hjelper oss med å få oppdatert systemet, slik at  vi får ett bedre verktøy å hjelpe oss med både hva gjelder service og informasjon til dere som medlemmer og tillitsvalgte.

Til slutt beklager vi at avtalene kommer så sent, men dette skyldes først og fremst at vi ikke kom frem til en avtale før i månedskiftet september/oktober.
 

[Tilbake]