For bedre opplevelse av websiden vår, vennligst oppgrader din nettleser til nyere versjon enn Internet Explorer 8, eller bruk f.eks. Chrome.

Hjem > Aktuelt Aktuelle saker

De to nye hyttene i Vrådal er ferdige og klare for utleie

26.06.2018

Norsk Sjømannsforbund har den glede å invitere medlemmene til å leie de to nybygde hyttene i Vrådal i Telemark. De ligger nydelig plassert i Rådyrtoppen hyttefelt like ved Vrådal Panorama skianlegg.

Hver hytte er ca. 85 kvadrat, går over 1 plan, og har god plass til 6 – 8 personer.  Romslig stue med spiseplass og åpen kjøkkenløsning.  3 soverom, 1 bad med dusj og wc, 1 separat wc-rom, vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel og entre. Ute er det stor terrasse med utemøbler.
 
Hyttene er lekkert og smakfullt møblert og har høy standard. De er velutstyrte med det meste av kjøkkenutstyr og hvitevarer, samt TV med alle kanaler og gratis Wifi.
 
I den ene hytta, Vrådal 116, kan man ha med kjæledyr.
 
Både sommer og vinter er det masse aktivitetstilbud i nærheten. Om vinteren er det selvsagt ski og snø som er det store, med alpinbakken like ved. Om sommeren kan man bade på nærmeste badeplass med idyllisk innlandsskjærgård som ligger ca. 10 min. gåtur fra hytta. Der er også båtutleie for fisking eller for en tur ut til små holmer og svaberg. Om høsten kan man finne både bær og sopp i området, og det er flere fjellområder for fotturer. I nærheten ligger en 9 hulls golfbane som er åpen mai – september.
 
Andre populære utfluktsmål er Telemarkskanalen, Bø sommarland, Seljordsvatnet, slusecruice med veteranbåten m/s Fram, m.m.
 
Se mer om Vrådal og området:  http://www.vraadal.com/   og   http://alpin.no/ 
 
Hyttene er klare for utleie fra  27.06.2018  og booking gjøres ved å sende en forespørsel til:  booking@sjomannsforbundet.no eventuelt ring tlf:  70101633 / 70101634
 
Ut dette året er det førstemann til mølla for å leie, men ønsker du å leie neste vinter/vår/sommer, så er det søknadsfrist 01. oktober 2018.
 
Vi har valgt å bruke resten av 2018 som en testperiode, og følgende leietid og priser gjelder ut året:
 
Leietid: Minimum 1 uke, maks. 2 uker, fra onsdag kl. 16.00 til onsdag kl. 12.00.
 
Pris per uke: kr 3000,- + obligatorisk utvask kr 1875,-
 
Vi håper alle vil sette pris på den nye medlemsfordelen, og at hyttene blir flittig brukt av medlemmene!
 

[Tilbake]

Hytte i Vrådal vinter
Hytte i Vrådal vinter
Hytte i Vrådal sommer
Hytte i Vrådal sommer
Hytte i Vrådal interiør
Hytte i Vrådal interiør