For bedre opplevelse av websiden vår, vennligst oppgrader din nettleser til nyere versjon enn Internet Explorer 8, eller bruk f.eks. Chrome.

Hjem > Aktuelt Aktuelle saker

Vi vil ha dine meninger – stor medlemsundersøkelse

07.03.2018

Nå trenger vi hjelp i fra deg for å lage et best mulig forbund!

– En ting er hva vi tror og synes, en annen ting er virkelighetsoppfattelsen til våre medlemmer. Det er de som kjenner sin hverdag på kroppen og vet hva de ønsker, eller har behov for. Det er dette vi gjerne vil få innsikt i med en medlemsundersøkelse, sier forbundssekretær Jahn Cato Bakken.

– Vi blir ikke bedre hvis vi ikke spør. Vi vil få et grep på hva som er viktig for våre medlemmer slik at vi utvikler oss videre for medlemmenes beste, sier avdelingsleder medlemsservice, Gunn Huseby.

Før påske vil det bli sendt ut en spørreundersøkelse. Her vil alle medlemmene i NSF få svare på spørsmål om og rundt forbundet. Svarene skal blant annet være med å forme et handlingsprogram for neste landsmøteperiode som skal utformes på landsmøtet i september 2018.

– En slik undersøkelse har vi aldri hatt før, så vi håper at alle vil benytte seg av sjansen til å gi oss innspill og tilbakemeldinger. Vi håper spesielt å nå fram til de medlemmene vi til daglig ikke hører så mye ifra. Deres stemmer er også viktige, og nå har de sjansen, sir Huseby.

I undersøkelsen, som vil bli gjort av Opinion, vil det bli mulig å få sagt hva du mener og gi innspill på hva forbundet skal jobbe med framover. Siden dette er viktig informasjon for NSF skal de motivere til flest mulig svar ved å trekke ut fem vinnere av gavekort på 1000 kroner blant alle som er med i undersøkelsen.

– Det vil bli enkle og klare spørsmål, og man bruker i underkant ti minutter på å svare. Spørsmålene skal være på et enkelt og forståelig språk med korte svar, men det vil også være mulighet å skrive lengre betraktninger og argumenter hvis man ønsker det, sier Huseby.

Et av spørsmålene i undersøkelsen er «Hva er de viktigste grunnene til at du vurderer å melde deg ut av NSF?». Selv om du ikke vil melde deg ut, får du virkelig sjansen til å gi konstruktiv kritikk.

Alle med registrert e-post i medlemsregisteret vil motta en epost med undersøkelsen, de som mangler eller har feil epostadresse vil få en SMS med lenke til undersøkelsen. Husk å registrere e-post hvis du ikke har gjort det! Dette kan gjøres på NSF sine nettsider, sendes på mail til ghus@sjomannsforbundet.no eller ringes inn på 22825800.

[Tilbake]