Vis undermeny

24.09.2019 - 27.09.2019

Sted: Sørmarka kurs- og konferansesenter

Påmeldingsfrist: 7. august

Faglig grunnkurs' formål er å motivere og dyktiggjøre medlemmer og tillitsvalgte til å engasjere seg aktivt, slik at de kan identifisere seg med Norsk Sjømannsforbunds og fagbevegelsens mål, verdier og holdninger.

Faglig grunnkurs legger stor vekt på at du som deltaker på kursene skal delta aktivt i læreprosessen. Vi tror nemling at en lærer best ved selv å delta. I praksis vil dette bl.a. si at kursene legger mer vekt på deltakeraktivitet som oppgaveløsning, gruppearbeid, m.m., og mindre vekt på de tradisjonelle forelesningene enn du kanskje har vært vant til på tidligere kurs.

Skummende hav

linn.paulsen@sjomannsforbundet.no