Hjem > Medlemsfordeler  > Fritidsleiligheter  > Smalgangen 20, Oslo Smalgangen 20, Oslo

Leilighet i Smalgangen 20, Oslo

16.10.2018

Knappe 10 minutters spasertur fra Oslo S, og 5 minutter fra Bussterminalen i Oslo ligger forbundets leilighet på Grønland, i Smalgangen 20, ut mot samme bakgård som forbundets leilighet i Smalgangen 16, men med separate oppganger. Den var tidligere tjenestebolig for personer i forbundets valgte ledelse, men er nå gjort om til ferieleilighet for medlemmene.

Leiligheten inneholder vindfang, 1 soverom med dobbeltseng, stue/spisestue med kjøkkenkrok. 1 bad med dusj, wc og vaskemaskin. I stua er der dobbel sovesofa. Dyner og puter til 4. Maks 4 personer kan overnatte.

Parkeringsmulighet i Parkeringshus Grønlands Torg, innkjøring fra Tøyenbekken.

Rydding og vasking etter oppholdet er du selv ansvarlig for.

Klikk her for:
Evalueringsskjema for utfylling etter oppholdet. (Web-skjema)

Utsikt fra Smalgangen 20 til bakgården, Postbygget og Plaza hotell
Stue, Smalgangen 20