Hjem > Aktuelt  > NSF Mener NSF Mener

Norsk Sjømannsforbund mener

Her finner du Norsk Sjømannsforbunds standpunkter slik de er formidlet i uttalelser, pressemeldinger og høringer fra forbundet og forbundets ulike organer og organisasjonsledd.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/paragraf-pa-bolge-transperent.png/$file/paragraf-pa-bolge-transperent.png

Høringssvar: forskrift om kontrolltiltak for arbeidstakere etter skipsarbeidsloven

08.01.2019

Norsk Sjømannsforbunds høringssvar på Sjøfartsdirektoratets forslag til forskrift om kontrolltiltak for arbeidstakere etter skipsarbeidsloven (sal).

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/trio_lo_nsf_nsof_149x149.jpg/$file/trio_lo_nsf_nsof_149x149.jpg

Pressemelding: Den viktigste utredningen for norske sjøfolk etter årtusenskiftet

27.11.2018

Norsk Sjømannsforbund, Norsk Sjøoffisersforbund og LO går sammen om å engasjere en rekke akademikere ved Nordisk Institutt for sjørett (ved UiO) og Menon til å foreta en utredning av muligheten til å stille krav om norske lønns og arbeidsvilkår i norske farvann og på sokkelen.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/symbol_-_transparaent_anker.png/$file/symbol_-_transparaent_anker.png

Pressemelding: Kakefest til ære for ansatte i Color Line og alle som har støttet Sjømannsforbundet i saken

26.11.2018

Norsk Sjømannsforbund arrangerer 27. november kl 11.30–12.30 kakefest på Eidsvolls Plass til ære for de ansatte i Color Line som etter budsjettforliket har fått trygge arbeidsplasser.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/penger-illustrasjon.jpg/$file/penger-illustrasjon.jpg

Statsbudsjett 2019: Solberg-regjeringen står ved omregistrering til NIS

08.10.2018

Regjeringen Solberg skriver at de står fast ved å endre forskriften for Norsk Internasjonalt Skipsregister (NIS) slik at Color Line kan omregistrere fartøyene.