Hjem > Aktuelt  > NSF Mener NSF Mener

Norsk Sjømannsforbund mener

Her finner du Norsk Sjømannsforbunds standpunkter slik de er formidlet i uttalelser, pressemeldinger og høringer fra forbundet og forbundets ulike organer og organisasjonsledd.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/Maritim_logg_logo_2.png/$file/Maritim_logg_logo_2.png

I Maritim Logg 2-2018 om Torbjørn Røe Isaksen

06.03.2018

Vi gjør oppmerksom på at Maritim Loggs oppslag med næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) er skrevet og trykket før nyheten om Color Line ble kjent.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/2017-t-roe-isaksen-regjeringen-no-marte-garmann.jpg/$file/2017-t-roe-isaksen-regjeringen-no-marte-garmann.jpg

Sjømannsforbundet gratulerer næringsminister Røe Isaksen

17.01.2018

Norsk Sjømannsforbund ser fram til å samarbeide med den nye næringsministeren, Torbjørn Røe Isaksen (H), for å sikre vekst i norske arbeidsplasser på havet.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/Johnny01_2500_800.jpg/$file/Johnny01_2500_800.jpg

Statsbudsjettet: Regjeringen ønsker å sende nesten 700 sjøfolk på NAV i 2018

12.10.2017

Gjemt bort i «Gul bok» (St.prop 1 S) blir det gjort klart at denne regjeringen forventer klarsignal fra ESA til å gjennomføre de planlagte endringene for de to Kiel-ferjene til Color Line.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/bane_sj.jpg/$file/bane_sj.jpg

Felles pressemelding: Ny samferdselsallianse etablert – Vil at Norge skal ta globalt lederskap

16.08.2017

Til tross for målet om å vri mer av godstrafikken fra veg over på sjø og bane, har det motsatte skjedd. Nå har Norsk Sjømannsforbund tatt initiativ til en bred allianse som skal komme med forslag til tiltak som skal bidra til at målet nås.