For bedre opplevelse av websiden vår, vennligst oppgrader din nettleser til nyere versjon enn Internet Explorer 8, eller bruk f.eks. Chrome.

Hjem > Aktuelt Aktuelle saker

Nye faggrupper fiskeri er nå valgt

23.03.2018

Valget på faggrupper fiskeri er avsluttet, og vi kan trygt kalle forsøket med elektronisk direktevalg av medlemmer til faggruppene en suksess.

– Vi er veldig fornøyd med oppslutningen. Det viser seg at elektonisk valg gir både større deltakelse og legitimitet enn å gjennomføre valg på en konferanse og ved å avholde ordinært årsmøte. Verken på konferanser eller årsmøter har det møtte mer enn 10–15 medlemmer fra hver av flåtegruppene, mens nå stemte 134 over medlemmer til faggruppe hvitfisk og 140 stemte fram medlemmer til faggruppe pelagisk, forteller områdeansvarlig fiskeri Ann Jorunn Olsen.

Medlemmene i de ulike gruppene vil innkalles så snart som mulig, hvor de vil konstituere seg og komme i gang med sitt arbeide.

– På vegne av Norsk Sjømannsforbund vi jeg få takke våre fiskerimedlemmer for engasjementet i forbindelse med nominasjon og valget, sier Ann Jorunn Olsen, og gratulerer de nyvalgte i de to faggruppene.

De som ble valg som faggruppemedlemmer og varaer i Faggruppe Hvitfisk var Alf Arne Hanssen, Helge Morten Steffenakk, Svein Wiggo Torgersen, Johannes Storås, Andrew Pettersen og Stian Vik-Rørvik. I faggruppe Pelagisk ble Even Bowitz, Jon Ole Løvold, Jan Åge L. Rosenkrone, Harald Ringdal, Rune Hepsø, og Ole Roald Dyrnes valgt som medlemmer og varamedlemmer.

– Vi ser frem til et godt og konstruktivt samarbeide, avslutter Olsen.

[Tilbake]

Områdeansvarlig fiskeri Ann Jorunn Olsen
Områdeansvarlig fiskeri Ann Jorunn Olsen