Sjømannsforbundet gratulerer næringsminister Røe Isaksen

17.01.2018

Norsk Sjømannsforbund ser fram til å samarbeide med den nye næringsministeren, Torbjørn Røe Isaksen (H), for å sikre vekst i norske arbeidsplasser på havet.

Torbjørn Røe Isaksen har tidligere vist seg som en dyktig politiker som har visst å være åpen for en god dialog partene i arbeidslivet til beste for samfunnet.

Norsk Sjømannsforbund ønsker derfor å gratulere vår nye næringsminister med oppgaven, og vi stiller oss åpne til et nært samarbeid i årene som kommer, for å nå felles mål, en sterk norsk skipsfart med mange arbeidsplasser som er mulig å leve av i Norge.

Ny næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H). (Foto: Marte Garmann/regjeringen.no)