Ved eventuell streik i Dnmf/NHO Sjøfart-meklingen 2018

23.04.2018

Medlemmer i Norsk Sjømannsforbund som har fått betinget permitteringsvarsel i tilfelle streik i Dnmf/NHO Sjøfart-oppgjøret, vil få konfliktbidrag fra Sjømannsforbundet.

Medlemmer i Sjømannsforbundet som går på ferje- og lokalfart overenskomsten vil ved eventuell maskiniststreik få kr 150,- per time fra Norsk Sjømannsforbund fra første time permisjonen trår i kraft.

Medlemmer som går på rammeavtaler, og blir permittert som følge av streiken, vil få kr 900,- fra første permitteringsdag, pluss kr 900,- for hver tapt fridag.

Utbetalingen vil skje etter dokumentasjon av time- eller vaktlister.

Konfliktbidrag er skattefritt.

Dersom en maskiniststreik blir langvarig eller utvidet, kan størrelsen på bidraget bli justert.