– Viktig å få avklart at Havila Kystruten skal ha NOR-flagg

14.09.2018

Den nye ledelsen i Havila Kystruten er nå på plass, og de bekreftet onsdag 12. september via Sysla Maritime at de fire nye skipene skal føre NOR-flagg.

Det betyr norske lønns- og arbeidsvilkår, noe som innebærer gode muligheter for arbeid til norske sjøfolk. Norsk Sjømannsforbund mener dette er en viktig og god avklaring fra Havilas side.

– Norsk Sjømannsforbund ønsker å være en konstruktiv samarbeidspartner i den videre prosessen, sier forbundsleder Johnny Hansen i Norsk Sjømannsforbund.

Forbundsleder Johnny Hansen i Norsk Sjømannsforbund er fornøyd med at de fire nye skipene skal føre NOR-flagg.