Hjem > Aktuelt Aktuelt

Dette er en samleside over alle type aktueltnyheter.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/dommerklubbe.jpg/$file/dommerklubbe.jpg

Anke i Rieber-saken levert

01.10.2019

Mandag 30. september ble anken i Rieber-saken formelt innlevert til Høyesterett av de tre sjømannsorganisasjonene på vegne av medlemmer i GC Rieber.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/kystrederiene-nsf-lavopplost.png/$file/kystrederiene-nsf-lavopplost.png

2,55 %, minimum kr 675,- fra Kystrederiene i 2019-mellomoppgjøret

25.09.2019

I forhandlingene om mellomoppgjøret for 2019 fikk begge overenskomstene Norsk Sjømannsforbund har med Kystrederiene et generelt tillegg på 2,55 %, men minimum kr 675,- kr, på grunnhyra.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/NSOF-DNMF-brudd.png/$file/NSOF-DNMF-brudd.png

Dnmf vil ikke slå seg sammen med NSOF

17.09.2019

Et overveldende flertall på 46 mot 5 i Det norske maskinistforbunds landsmøte stemte mot å slå seg sammen med Norsk Sjøoffisersforbund (NSOF). (En stemme var blank.)

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/Johnny01_2500.jpg/$file/Johnny01_2500.jpg

Norsk Sjømannsforbund anker Rieber-dommen til Høyesterett

03.09.2019

Sjøfolkene i GC Rieber tapte med knappest mulig margin i lagmannsretten i saken om ansettelsesforholdet. Forbundsstyret vedtok i dag, 3. september, å anke til Høyesterett.