Hjem > Aktuelt Aktuelt

Dette er en samleside over alle type aktueltnyheter.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/halhjem.jpg/$file/halhjem.jpg

Sjømannsforbundet og Sjøoffisersforbundets streikeuttak i LO/NHO-oppgjøret 2019

27.03.2019

I forbindelse med meklingsfristen natt til 1. april, for LO/NHO-oppgjøret 2019, har Norsk Sjømannsforbund og Norsk Sjøoffisersforbund samkjørt våre konfliktuttak.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/LO-og-NHO-logoer.jpg/$file/LO-og-NHO-logoer.jpg

Streikebidrag ved eventuell streik i LO/NHO-oppgjøret 2019

20.03.2019

Streikebidrag ved eventuell streik blir kr 150,- i timen.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/Fiskeribrosjyre.jpg/$file/Fiskeribrosjyre.jpg

Nominasjon til Sjømannsforbundets faggrupper i fiskeri 2019

01.03.2019

Har du lyst til å være med å forme Norsk Sjømannsforbunds arbeide innen fiskeri? Eller kjenner du noen som har dette engasjementet og burde representere våre fiskerimedlemmer innenfor hvitfisk eller pelagisk?

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/13-DNMF-logo.png/$file/13-DNMF-logo.png

Styret i Maskinistforbundet anbefaler ikke sammenslåing

22.02.2019

Styret i Det norske maskinistforbund innstiller enstemmig til landsmøtet at de ikke skal slå seg sammen med Norsk Sjøoffisersforbund eller andre forbund.