Hjem > Aktuelt Aktuelt

Dette er en samleside over alle type aktueltnyheter.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/trio_lo_nsf_nsof_149x149.jpg/$file/trio_lo_nsf_nsof_149x149.jpg

Pressemelding: Den viktigste utredningen for norske sjøfolk etter årtusenskiftet

27.11.2018

Norsk Sjømannsforbund, Norsk Sjøoffisersforbund og LO går sammen om å engasjere en rekke akademikere ved Nordisk Institutt for sjørett (ved UiO) og Menon til å foreta en utredning av muligheten til å stille krav om norske lønns og arbeidsvilkår i norske farvann og på sokkelen.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/symbol_-_transparaent_anker.png/$file/symbol_-_transparaent_anker.png

Pressemelding: Kakefest til ære for ansatte i Color Line og alle som har støttet Sjømannsforbundet i saken

26.11.2018

Norsk Sjømannsforbund arrangerer 27. november kl 11.30–12.30 kakefest på Eidsvolls Plass til ære for de ansatte i Color Line som etter budsjettforliket har fått trygge arbeidsplasser.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/Johnny02_2500.jpg/$file/Johnny02_2500.jpg

Color Line fortsatt på norsk NOR-flagg!

20.11.2018

Det er IKKE flertall for å gi Color Line adgang til å registrere Kiel-ferjene i Norsk Internasjonalt Skipsregister (NIS)!

Skummende hav

Brudd i forhandlingene 2018 for utenriksoverenskomstene

01.11.2018

Det er brudd i forhandlingene mellom de tre sjømannsorganisasjonene, Norsk Sjømannsforbund, Norsk Sjøoffisersforbund og Det norske maskinistforbund, og motparten Norges Rederiforbund, i forhandlingene for utenriksoverenskomstene.