Vis undermeny

Seminar «Seafarers’ Employment – How To Make EU Shipping Attractive»

18.02.2020

Sted: European Shipping Week, Brüssel.

Som del av EUs arrangement «European Shipping Week» i Brüssel, arrangerer Norsk Sjømannsforbund seminaret i samarbeid med den Europeiske Transportarbeiderføderasjonen (ETF).

Noe av bakgrunnen for at Norsk Sjømannsforbund ble bedt om å være med å arrangere dette seminaret, er den internasjonale oppmerksomheten Norsk Sjømannsforbund har fått for arbeidet med å sikre nasjonale lønns- og arbeidsvilkår på egen kyst og sokkel, i samarbeid med øvrig norsk og internasjonal fagbevegelse.

Les mer om seminaret «Seafarers’ Employment – How To Make EU Shipping Attractive» på European Shipping Weeks nettsider.

Skummende hav