Hjem > Aktuelt  > Utenriks Utenriks

Aktuelt - Utenriks

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/nr-logotype-rgb-no_primar-bla_500.jpg/$file/nr-logotype-rgb-no_primar-bla_500.jpg

Nordisk bekymring for NIS-registrerte Kiel-ferjer

14.09.2018

Nordisk råds utvalg for vekst og utvikling er bekymret for smitte til resten av Norden om den norske regjeringen tillater Color Line å registrere Kiel-ferjene i Norsk Internasjonalt Skipsregister (NIS).

Skummende hav

Hva ble egentlig vedtatt 24. mai om Color Line?

25.05.2018

Det næringskomiteen vedtok var at Stortinget skal kreve å bli orientert om hva konsekvensene av å registrere Kiel-ferjene i Norsk Internasjonalt Skipsregister (NIS) blir. Korrigert kl 17:10.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/symbol_-_transparaent_anker.png/$file/symbol_-_transparaent_anker.png

Landsstyret hyller de tillitsvalgte lokalt i rederiene

03.05.2018

Et enstemmig landsstyret utrykker honnør til de tillitsvalgte i alle fartsområder for det arbeidet som har blitt gjort i de siste årene.

/kunder/NSF/mm_no.nsf/lupgraphics/Alle_tre_ny_dnmf.png/$file/Alle_tre_ny_dnmf.png

Sjømannsorganisasjonene anker Rieber-saken

26.04.2018

De tre sjømannsorganisasjonene Norsk Sjømannsforbund, Norsk Sjøoffisersforbund og Det norske maskinistforbund har på vegne av sjøfolk som er tidligere Rieber-ansatte besluttet å anke dommen fra Bergen tingrett hvor Rieber-konsernet og OSM ble frifunnet.