Kontorer og ansatte

ITF

Den Internasjonale Transportarbeiderføderasjonen (ITF)

ITF Norge er en del av den Internasjonale Transportarbeiderføderasjonen (ITF) der Norsk Sjømannsforbund er ett av mange norske medlemsforbund. ITF Norge er ikke en del av forbundet, men har kontorfelleskap i Oslo med de norske sjømannsorganisasjonene.

De enkelte inspektørene har sine kontorer i den landsdel de i hovedsak dekker. Adresser og telefonnummer står på den enkelte inspektør. De som ikke har oppgitt annen adresse har adresse i Oslo.

Adresse
ITF
Maritimt Hus, Rosenkrantz' gate 15-17
Postboks 2000 Vika
0125 OSLO

Tlf. 22825800

Angelica Gjestrum 2019 - 1

Gjestrum, Angelica

ITF-koordinator

Angelica Gjestrum er ITF-koordinator fra 2010, og samordner ITFs inspeksjonsarbeid i Norge. Har tidligere vært ITF-inspektør med hovedansvar for Oslofjord-området i flere år og har arbeidet ytterligere to år som saksbehandler for ITF Norge før det.
Andreas Husa 2021

Husa, Andreas

ITF-inspektør

Andreas Husa er ITF-inspektør med hovedansvar for Vestlandet. Han har kontor i Bergen med adresse FOC/ITF - Bergen, Nordnesgaten 35, 5005 Bergen. 
Yngve Lorentsen 2019

Lorentsen, Yngve

ITF-inspektør

Yngve Lorentsen er ITF-inspektør med hovedansvar for Nord-Norge, og har kontor i Skippergata 41, 9008 Tromsø.
Truls Magnus Vik Steder(149×149)

Steder, Truls M. Vik

ITF-inspektør

Truls M. Vik Steder er ITF-inspektør med hovedansvar for Vestfold, Grenland og Sørlandet, og har kontor i Larvik. Postadresse: FOC/ITF - Larvik, Kanalgata 3, 3263 Larvik.
LO Favør HELP Maritim Logg Fiskernes egen portal AOF Web2Print ITF Seafarers