Kontorer og ansatte

Region Midt

Regionen dekker Trøndelag og Møre & Romsdal.

Epostadresse til regionen: region.midt@sjomannsforbundet.no

Regionen har for tiden ikke fast kontoradresse.

22825833

Børge Antonsen 2023

Antonsen, Børge

Rådgiver/Inspektør

Børge Antonsen er inspektør med base i Trondheim og primør aksjonsradius fra Kristiansund til Sandnessjøen. Ansatt i 2023. Tidligere har Antonsen blant annet vært hovedtillitsvalgt i Torghatten Midt, sekretær for arbeidsutvalget i forbundets Region Midt, vært landsstyremedlem og hatt en periode som varamedlem i forbundsstyret.
nsf-employee_placeholder

Bakken, Tove Caroline

Regional administrasjonssekretær

Tove Caroline Bakken arbeider i første rekke med kurs- og møtevirksomhet i forbundets Region Midt og Region Sør-Øst, men avlaster også innimellom sentralbordet og administrasjonen ellers. Tove ble ansatt i 2021.
Forbundsstyrevara Asgeir O. Fosnavåg

Fosnavåg, Asgeir Olsen

Rådgiver/Inspektør

Asgeir Olsen Fosnavåg er inspektør med base i Herøy på Sunnmøre og med hovedfokus på Midt-Norge. Ansatt i 2022. Tidligere har Fosnavåg blant annet vært hovedtillitsvalgt i Sølvtrans, regionleder i forbudets Region Midt, vært landsstyremedlem og har en periode som varamedlem i forbundsstyret.
Anette Liavåg 2019

Liavåg, Anette

Administrasjonssekretær

Anette Liavåg arbeider i hovedsak med sentrale funksjoner i medlemsservice for hele landet og er bookingansvarlig for ferieleilighetene og hyttene som medlemmene kan leie. Ansatt 1993.
LO Favør HELP Maritim Logg Fiskernes egen portal AOF Web2Print ITF Seafarers